Arhults Cornelius

 

 

Arhults Cornelius

 

Född 2010 - 2015 R.I.P

Mankhöjd 141cm

 

Avgifter:

Språngavgift: 1.500:- samt

3.000:- vid 90 dagars dräktighet.

Pris är exkl. moms och övriga avgifter.

 

Betäckningsstation:

Arhults Stuteri

Tel: 070-595 49 94

 

Uppfödare

Arhults Stuteri, Sverige

 

Ägare

Arhults Stuteri, Sverige

 

 

Arhults Cornelius

Arhults Cornelius är en fantastisk hingst. Han är ännu ung och har framtiden för sig.

 

Han visades för kvalitetsboken hos SWF 2013 där blev han Årets Hingst av alla sektioner med den fantastiska poängraden 9 8 8 8 9 = 42p

 

Avkommor

Cornelius kommer vara i avel 2014 och väntar då sin första årskull 2015.

Vi är mycket nyfikna på hans avkommor.

 

 

Prestationer

Cornelius är under inridning och vidareutbildning.

Härstamning

Mamma Borghof's Corientje ett flerfaldigt guldbelönat Diplom sto som varit RBIS på utställning. Corientje har flera mycket framgångsrika avkommor bl.a Caramelle som också är guldbelönad och RBIS, Norrbys Carisma som tävlar ungponnyklasser framgångsrikt samt flera unga avkommor på tillväxt.

Corientje är e.Leuns Velds Elegant som är en prestations förärvare av stora mått. Elegant har 2 avkommor placerade på dressyr EM bl.a Bartje som har silvermedalj från EM och Bjirmens Tjalling kom på en 13 plats på EM i Italien.

 

Hans far, Speyksbosch Diablo guldbelönades och kom 2:a på sin hingst premiering i Holland 2007 av 56 hingstar. Diablo gjorde ett 32 dagars bruksprov.

 

Farmor Speyksbosch Datsja är ett Diplomsto från Holland, syster till vår Speyksbosch Dancer och kommer ur det fantastiska Cusop stolinje. Datsja var även ungponnychampion och flerfaldigt guldbelönad

 

Farmors far, Speyksbosch Naturel är en hingst ur ett mycket starkt möderne där Vita Nova's Nancy är mamma och även mor till de två godkända hingstarna Speyksbosch Nando och Speyksbosch Nelson. Naturel har varit champion i dressyr i Finland.

 

Farfar, De Goedes Ree Now or Never är en fantastisk hingst som lämnat flera godkända hingstar i Holland och många diplomston, hans far är Highmead Duty Free som verkade endast ett år i avel innan han förolyckades. Trots detta fick han av sina 18 avkommor flera godkända hingstar och diplomston. Han kommer ur det legendariska Small-Land stuteriet som fött upp så många hoppande ponnyer!

 

 

De Goedes Ree Now or Never

Speyksbosch Diablo

 

 

Speyksbosch Datsja

 

Leuns Velds Elegant

Borghof's Corintje

 

 

Borghof's Femke

ARHULTS STUD +46 (0) 70 - 595 49 94, HUSVALLA, BORGHOLM , hjortsparre2@gmail.com